40. Genel Kurulumuz Yapıldı
16.03.2015 18:59
Vakfımızın 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 21.02.2015 tarihinde yapıldı


Kütüphane salonumuzda yapılan Genel Kurulumuz, tüm üyelerimizin katılımıyla ve ilgili gündemle toplandı.

Genel Kurul Üyelerimizden İsmail ÖDEN Hoca'nın okuduğu Aşr-ı Şerif ile toplantı başlatıldı.

Divan Kurulu Başkanlığına Latif BAŞAŞCI, üyeliklere Ziya ERCAN ve Abdullah BÜYÜKSÜTCÜ'den oluşan isimler teklif edildi ve tek teklif olduğu için oylandı. Genel Kurul Üyelerimizin oybirliği ile bu isimler Divan Kuruluna seçilmiş oldu. Gündeme geçildi.

2014 yılı Faaliyet, Gelir-Gider Cetvelleri hazıruna arzedildi ve tüm üyelerin oybirliğiyle kabul edildi.
Daha sonra Yönetim Kurulu'muzun ibrası yine oybirliğiyle kabul edildi.

Yönetim Kurulu Başkanı seçimi maddesinden önce Vakıf Kurucu Başkanımız ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Başkanımız Hasan Hüseyin VAROL, söz alarak uzun bir konuşma yaptı. Konuşmasında artık Yönetim Kurulu Başkanlığını sağlık ve yaşlılık sebepleriyle  bırakmak istediğini, Kurucu Başkan olarak Genel Kurul Üyeliğine devam etmek istediğini belirtti. Görev yaptığı süre içerisinde emeği geçen ve vakfın bu günlere gelmesinde önemli katkıları bulunan kimselere özellikle, isim isim teşekkür etti. Kendisinin herhangi bir aday göstermeyeceğini, isim de vermeyeceğini, Genel Kurul üyelerimizin istişare ve tekliflerle yeni dönem için Yönetim Kurulu Başkanı seçmesi gerektiğini ifade ederek konuşmasını sonlandırdı.

Bunun üzerine Genel Kurul Üyelerimizden söz alanlar oldu ve değişik düşünceler ifade edildi. İstişareler yapıldı. Sonunda yine Genel Kurul ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Mustafa VAROL'un ismi yazılı olarak, Divan Kurulu'na Yönetim Kurulu Başkanlığına tek aday olarak teklif edildi.

Yapılan oylamada oybirliğiyle kabul edilerek Mustafa VAROL, yeni dönem için Yönetim Kurulu Başkanı seçilşmiş oldu.

Bir sonraki maddede verilen yazılı tek teklif oylandı. Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Süleyman DOĞAN, İbrahim Ethen ÇİMEN, Yaşar BİLEN, İbrahim DOSTER, Hikmet DEMET ve İbrahim ERBAŞ oybirliğiyle seçildi.

Daha sonra Denetim Kurulu için Divan Kurulu'na verilen tek teklif oylandı. Oybirliğiyle Hasan Ali NOHUTCU, Memiş KÜTÜKCÜ ve Ahmet ÖZKAN  denetim kurulu üyeliklerine seçildi.


Yeni seçilen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa VAROL bir konuşam yaparak üyelere gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür etti ve hizmet yolunda her türlü dua ve desteklerini istedi.
Toplantı, yapılan gündem maddelerinin yerine getirilmesiyle sona ermiş oldu.

 

Eklenme Tarihi: 16.03.2015 18:59