Konya STK'ları Ağustos Ayı İstişare Toplantısı Yapıldı...
29.08.2015 10:15
Konya STK'ları Ağustos Ayı İstişare Toplantısı Yapıldı...

İlimizde faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları ile istişare toplantısı Mahmut Sami Ramazanoğlu Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneğinde gerçekleştirildi.

Toplantıya; Sayın Valimiz Muammer EROL, Konya Milletvekili Dr. Abdullah AĞRALI, Vali Yardımcısı Ejder SARIÇİÇEK, Kamu Kurum Müdürleri, Kamu Yararına Çalışan Dernek ve Vakıfların temsilcileri katıldı.

Her ay bir STK' da düzenli olarak yapılan toplantılarla, STK'ların birbirlerini tanıması, birbirleriyle ve kamu kurumlarıyla ilişkilerinin geliştirilmesi amaçlanmakta ve hep birlikte işbirliği yapılarak İlimize ve insanımıza sunulacak yeni hizmetler istişare edilmektedir.

Bu ayki toplantıda, Mahmut Sami Ramazanoğlu Eğt.Kültür ve Yard.Dern.Başkanı Sami YILDIZ dernek hakkında bilgiler vererek yaptıkları çalışmalar hakkında sunum yaptı. Daha sonra Konya İHH Arama Kurtarma Ekibinden Mustafa ŞAHİN yaptıkları çalışmalar, Kızılay Uluslararası Programlar Müdürü Seval GÜZELKILIÇ, Türk Kızılayı Toplum Merkezi Projesi hakkında katılımcılara sunumlar yaptılar.

Büyükşehir Belediyesi ve Konya ilinde faaliyet gösteren STK ların, Kurban Bayramı hazırlıkları ve Kurban'da yapacakları hizmetler konusunda bilgilerin paylaşıldığı toplantı, daha önce planlanan ve farklı hizmetler yapmak için daha önce belirlenen görevli komisyonların, yapılan çalışmalar konusunda verdikleri bilgilerin paylaşılmasından sonra sona erdi.

Eklenme Tarihi: 29.08.2015 10:15