Konya STK'ları Eylül Ayı İstişare Toplantısı Yapıldı...
02.10.2015 15:00
Konya STK'ları Eylül Ayı İstişare Toplantısı Yapıldı...

      Konya Valimiz Sayın Muammer Erol'un başkanlaığında, ilimizde faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları ile her ay yapılan istişare toplantısının Eylül oturumu 01.10.2015 tarihinde, İnsani Yardım  Derneğinde (İHH) gerçekleştirildi. Kurban Bayramı tatili sebeiyle bir hafta sonra yapılan Eylül ayı toplantısına, Sayın Valimiz Muammer EROL, Vali Yardımcısı Ejder SARIÇİÇEK, Kamu Kurum Müdürleri, Kamu Yararına Çalışan Dernek ve Vakıfların temsilcileri katıldı.

     Her ay bir STK' da düzenli olarak yapılan toplantılarla, STK'ların birbirlerini tanıması, birbirleriyle ve kamu kurumlarıyla ilişkilerinin geliştirilmesi amaçlanmakta ve hep birlikte işbirliği yapılarak İlimize ve insanımıza sunulacak yeni hizmetler istişare edilmektedir. Bu ayki toplantıda, İnsani Yardım  Dernek Başkanı Dr.Hasan Hüseyin UYSAL dernek hakkında bilgiler verdi.

      Daha sonra Konya STK'ları tarafından yapılan Kurban programları, ilimizin sosyal yapısını ilgilendiren faaliyetler ve özellikle Kızılay tarafından hazırlığı tamamlanıp faaliyete başlayacak Toplum Merkezi faaliyeti hakkında bilgiler verildi.

      İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün özellikle Suriyeli çocukların eğitimi konusunda yaptığı hazırlıklar ve belirlediği okullar da katılımcılara ilan edildi.

      Toplantı sonunda İHH tarafından hazırlanan bir video da katılımcılara sunuldu.

 

Eklenme Tarihi: 02.10.2015 15:00