Konya STK'ları Temmuz Ayı İstişare Toplantısı Yapıldı...
30.07.2015 09:04
Konya STK'ları Temmuz Ayı İstişare Toplantısı Yapıldı...

İlimizde faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları ile istişare toplantısı Fatih Kültür ve Eğitim Vakfında gerçekleştirildi. Sayın Valimiz Muammer EROL’un Başkanlığında yapılan toplantıya Kızılay Genel Müdürü Dr.Mehmet GÜLLÜOĞLU, Kamu Kurum Müdürleri, Kamu Yararına Çalışan Dernek ve Vakıfların temsilcileri katıldı. Her ay bir STK' da düzenli olarak yapılan toplantılarla, STK'ların birbirlerini tanıması, birbirleriyle ve kamu kurumlarıyla ilişkilerinin geliştirilmesi amaçlanmakta ve hep birlikte işbirliği yapılarak İlimize ve insanımıza sunulacak yeni hizmetler istişare ediliyor. Aynı zamanda Konyalı olan Kızılay Genel Müdürü Dr.Mehmet GÜLLÜOĞLU'nun da katıldığı bu ayki toplantıda, yapılan yardımlarla ilgili bir bülten yayınlanması, Suriyeli vatandaşlarla ilgili neler yapılabileceği, kan merkezi kurulması, derneklerin yurt dışı faaliyetleri gibi hususlarda Kızılay'ın katkılarının ne olacağı ve neler yapılabileceği konusu istişare edildi.

Konya'da hizmet veren vakıf ve dernek yetkilileri de, Ramazan ayı içerisinde yapılan faaliyetler konusunda tek tek söz alarak temsil ettikleri kurumların yapmış oldukları faaliyetleri dile getirdiler.

Ayrıca birlikte yapılabilecek hizmetlerin de istişare edildiği toplantıda, resmi daire müdürleri de yapılacak birlikte faaliyetlere resmi birimlerin desteklerini anlattılar.

 

Eklenme Tarihi: 30.07.2015 09:04