Milletvekili Ahmet SORGUN Vakfımızı Ziyaret Etti...
12.11.2015 13:39
Milletvekili Ahmet SORGUN Vakfımızı Ziyaret Etti...

1 Kasım 2015 seçimlerinde Ak Parti Konya Milletvekili seçilen Ahmet Sorgun, Vakfımızı ziyaret ederek, Kurucu Başkanımız Hasan Hüseyin Varol ve Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Varol'a yapmak istediği projeler ve hizmetler konusunda bilgiler verdi.

Milletimiz tarafından kendisine zor bir görev verildiği, milletvekilliğinin vebali ve sorumluluğunu bildiğini, bu hassasiyet içerisinde yapabildiğinin en mülkemmelini yapmaya gayret edeceğini ifade etti.

Ahmet Sorgun, kendisinin de STK'ların içerisinden geldiğini ve özellikle sivil toplum kuruluşlarının yükünü almak için çalışacağını belirtti.

Kurucu Başkanımız Hasan Hüseyin Varol, kendilerine dua ettiklerini ve her fırsatta milletin sesine kulak vererek çalışmalarını yapmalarını tavsiye etti.

Başkanımız Mustafa Varol ise, vakfımızın yürütmekte olduğu faaliyetler konusunda bilgiler vererek, milletvekilliği döneminde kendilerinden bazı konularda destek ve çalışma isteyebileceklerini ifade etti.

Yine fırsat buldukça bu tür ziyaretleri yapacağını ifade eden Ahmet Sorgun, dua ve destek isteyerek vakfımızdan ayrıldı.

 

 

Zaman milletin veve desteğini özellikle STK yapısını çok iyi
 

Eklenme Tarihi: 12.11.2015 13:39