Vakfımız Karatay Belediyesi Kent Konseyi'nde
23.07.2019 14:04
Vakfımız Karatay Belediyesi Kent Konseyi'nde

Vakfımızı temsilen Vakıf Başkanımız Mustafa VAROL, Karatay Belediyesi Kent Konseyi Yürütme Kurulu'na seçildi.

Konya Merkez İlçelerimizden Karatay İlçemizin ilk Karatay Kent Konseyi Toplantısı, 22/07/2019 tarihinde, Karatay Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

İki yıl süreyle görev yapacak Kent Konseyi Başkanı ve Yürütme Kurulu’nun belirlendiği toplantıda konuşan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, katılımcı yönetim açısından kent konseylerinin önemli olduğunun altını çizerek, “Hemşehrilerimiz Karatay’ın sadece sakini değil, gerçek sahibidir. Onun için de ilçemizin ortak sesine kulak vereceğiz” dedi.

Toplantıya Karatay’da faaliyet gösteren kamu kurumları, muhtarlar, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve toplumun birçok kesiminden temsilcinin yer aldığı Karatay Kent Konseyi genel kurulu üyeleri katıldı.

Yapılan protokol konuşmaları sonunda gündem gereği seçimlere geçildi.

Abdürrahim Arslan, Karatay Kent Konseyi Genel Kurulu’nda oy birliği ile Karatay Kent Konseyi’nin yeni başkanı seçildi. Arslan yaptığı konuşmada kendisini bu göreve layık gören herkese teşekkür ederek, “Karatay Kent Konseyi olarak ilçemizde yaşayan hemşehrilerimizin istek ve taleplerini referans alarak sosyal ve kültürel alanlarda çalışmalar yürüteceğiz. Tek amacımız Karataylı hemşehrilerimizin huzur ve mutluluk içinde yaşamalarına katkı sağlamaktır” ifadelerini kullandı.

 Öte yandan Karatay Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri ise şu isimlerden oluştu;

Ahmet Baydar

Veysel Yaman

Mustafa Varol

Serhan Oğuz

Hasan Murat Güçlü

Ekrem Güden

Güngör Gökdağ

Eklenme Tarihi: 23.07.2019 14:04