Yeni 4-6 Yaş Grubu Kursumuz Açıldı
29.11.2017 12:44
Yeni 4-6 Yaş Grubu Sınıfımız Açıldı

Vakfımız Kur'an Kurslarından, Erenköy Mahallesindeki Hacıbayram Nuhoğlu Kız Kur'an Kursumuz bünyesinde, ihtiyaç ve istekler doğrultusunda yeni bir sınıf ilave edilerek açılmıştır.

Yetişkinlerin yanısıra, 4-6 yaş gruplarındaki çocuklarımıza hitap edecek Kur'an-ı Kerim eğitim sınıfımız, Vakfımız Kurucusu Hasan Hüseyin Varol Hoca'nın dualarıyla hizmete alınmıştır.

Açılışta, Kurucu Başkanımız Hasan Hüseyin Varol,  Vakıf Başkanımız Mustafa Varol, Vakıf Personelemiz, Kur'an Kursu Hocalarımız ve kursumuzun tamirat, yenileme çalışmalarını üstlenen Ali Akın, Ahmet Gözükara ve diğer mahalle sakinleri ile, bayan öğrenciler ve küçük çocuklarımız hazır bulunmuşlardır.

Açılışta Kursumuzun, Camimizin ve lojmanlarımızın bakım ve yenilenmesini üstlenen Ali Akın Abimize, Kurucu Başkanımız Hasan Hüseyin Varol Hoca tarafından bir plaket takdim edilmiş ve çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür edilmiştir.

Yeni açılan sınfıyla Erenköy Hacıbayram Nuhoğlu Kız Kur'an Kursumuz, eğitimine 2 adet kadrolu Hocahanımla devam etmektedir.

 

Eklenme Tarihi: 29.11.2017 12:44